Щодня українські захисники беруть у полон нових окупантів та бойовиків. Вони спочатку скоюють військові злочини проти нашого народу, а потім шукають виправдання своїм діям.

Роликами із допитами ділиться український активіст Володимир Золкін. Він розпитує росіян і примусово мобілізованих громадян окупованих територій, навіщо їм це було потрібно.

Російський полонений, фото: скріншот з відео
Російський полонений, фото: скріншот з відео

Цього разу розмова трапилася із жителем міста Донецьк – Владиславом Єгельницьким.

Він, як і багато хто звідти, не хотів йти воювати, і його змусили. 24 лютого він вийшов надвір. Місто вже було порожнім, і до нього підійшло двоє співробітників військкомату, які прямо сказали, що потрібно кілька тижнів послужити, інакше на нього заведуть кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Навіть білий квиток не допоміг йому врятуватися від цієї війни, і незабаром їх посадили на потяг до Харкова.

Я не думаю, що щось нове вам скажу. Я дизайнер графіки, і я вдома сиджу здебільшого. У моєму районі в Донецьку було спокійно 8 років, і останнім часом щось почалося. Проблема взагалі в тому, що росія взагалі поряд, і жителі, які живуть ближче до кордону з росією, вони природно спілкуються, у них там родичі, і вплив є" – розповідає бойовик із Донецька.

Цілком адекватні молодий чоловік виявився, який усе розуміє. Він вважає, що вони стали жертвами обставин. Пізніше до розмови підключилася і мама, яка, зважаючи на все, налаштована також рішуче.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

"Усі помилки, які ми зробили - все потрібно виправляти. Все нормально. Я тебе дуже люблю. До зустрічі синку, дякую всім за дзвінок" - розповідає жінка.

Нагадаємо, що ракетоносець путіна спровокував моторошну аварію: тиснув "своїх" прямо на дорозі .

Раніше повідомлялося, що на Київщині врятували унікальну корову після втечі рашистів: змогли повернути до життя і стане щасливою мамою

Також, окупантам настав час готувати план втечі: військовий експерт назвав місто, яке ЗСУ звільнять першим - і це не Херсон