Карпатська мольфарка зробила прогноз щодо того, коли може закінчитися війна в Україні. Те, на що сьогодні чекає кожен українець.

Про це жінка на ім'я Магдалена Мочіовскі розповіла у своєму новому інтерв'ю для YouTube каналу FEDOR TV.

Карпатська мольфарка неодноразово робила прогнози щодо того, що відбуватиметься надалі в Україні. Цього разу вона спробувала передбачити, коли цей кошмар закінчиться.

Магдалена Мочіовські, скріншот: YouTube
Магдалена Мочіовські, скріншот: YouTube

"Я від початку війни намагаюся давати прогнози. Але це не так легко, розумієте. Тому що ми говоримо не про долю однієї людини, а про долю всього світу", - каже мольфарка. Навіть український уряд не заперечує того факту, що війна може тривати довго, але обов'язково в один момент закінчиться.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Магдалене з перших днів повномасштабної війни снилися цифри, за якими вона намагалася передбачити те, що може нас чекати в майбутньому.

Магдалена Мочіовскі, фото: скріншот із відео
Магдалена Мочіовскі, фото: скріншот із відео

"Ці цифри постійно були пов'язані з четвіркою. Я думала: чотири тижні, ну, чотири місяці. Я завжди говорила, що я в жодному разі не хочу, щоб це було до чотирьох років. Тому ми молимося, щоби це не було до чотирьох. років. Це ще може бути 4 число, четвертий місяць", - зазначила Мочіовскі.

Сподіваємося, що незабаром ми зможемо знову спокійно зажити в Україні, під мирним небом. Для цього доведеться трохи повозитися із росіянами на полі бою.

Мольфарка прогнозує, що серйозні переломні моменти у війні в Україні будуть у вересні цього року.

Нагадаємо, що бойовик із "ДНР" потрапив на церковне свято в полон до ЗСУ, і того ж дня дізнався про загибель сина на війні

Раніше повідомлялося, що в США передали для ЗСУ протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM: жодні відбивачі не врятують Кримський міст

Також, воювати майже нема кому: у мережі показали спустошені вулиці Луганська