Український блогер, журналіст та політичний оглядач Денис Казанський, який свого часу сам став вимушеним переселенцем з Донбасу, оприлюднив в соціальній мережі кадри спустошеного Луганська

Відповідну публікацію він зробив на своїй сторінці у соціальній мережі Тwitter.

Вулиця Луганська,  скриншот: twitter.com/den_kazansky
Вулиця Луганська, скриншот: twitter.com/den_kazansky

На відео можна побачити порожні вулиці Луганська. На вулицях одинокі прохожі, на автодорогах мало транспорту. А жінка за кадром розповідає, що в Луганську люди повимирали, чоловіків взагалі немає - одні баби: дівчулі, бабулі, жінки.

Денис Казанський підписав, що відео зроблено 08 серпня 2022 року. У своїй публікації він пояснює, чому чоловіків майже немає ну вулицях міста та написав:

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Луганск практически вымер. На улицах продолжаются облавы на мужчин, которых россияне отправляют на смерть. На улицах остались только женщины"

Денис Казанський, скриншот Тwitter
Денис Казанський, скриншот Тwitter

Як відомо, раніше радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов у Телемарафоні Єдиних новин повідомив, що у найближчому часі будуть відвойовані всі окуповані території. За його прогнозами з середини липня контрнаступ буде відчутний, а також він переконаний, що ЗСУ до кінця літа відвоюють Донецьк і Луганськ.

Нагадаємо, ми писали, що закрити небо та розпочати деокупацію - чого Україні не вистачає для початку контрнаступу.

Як повідомляв "Знай.ua" у селі під Києвом пов'язали групу осіб, які, імовірно займалися диверсійною роботою, були спіймані поліцією за допомогою місцевих мешканців.

Раніше ми писали, що полювання на зрадників: Кім розповів про десятки русскіх посіпак, схоплених за останній місяць