В Австрії росіянка серед вулиці причепилась до українок і почала на камеру кидатися фразами на кшталт любителів "російського світу" та путінського режиму. Відео опублікували у соціальних мережах.

Українці протистоять росіянам не лише на полі бою, а й у мирному житті. Громадяни "великою і могутньою" з якихось причин залишають свою "улюблену" країну і їдуть до ненависної ним Європи, але навіть там знаходять і намагаються зачепити українців, які були змушені тікати від війни.

Росіянка в Австрії. Фото: скрін youtube
Росіянка в Австрії. Фото: скрін youtube

Так, скандальний інцидент стався в Австрії. Там серед вулиці росіянка помітила двох українок та вирішила показово, знімаючи на камеру "поставити їх на місце". Любителька путінського режиму почала чіплятися до українок, заявляючи, що Херсон нібито завоювали, отже, й інше зможуть, напевно, не підозрюючи, що ВСУ вже близько.

"Дівчата, слава росії, росія переможе, росія переможе ля-ля-ля. Чий Херсон? Так-так, Україна. Вже референдум проводять, так. На**й вашу Україну", - каже росіянка, звертаючись до дівчат з України.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Втім, карма наздогнала "патріотку" з Росії дуже скоро. Росіянка на наступному відео ледь не через сльози заявляє, що їй заблокували booking та її відпочинок "накрився".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, неадекватна росіянка з матюками накинулася на українку з дитиною в Німеччині: "Вас треба винищувати, як євреїв".

Також ми писали, росіянка здала в поліцію диверсанта, який назвав точку Wi-Fi "Слава Україні": "Знайти та посадити на довічне".

Крім того, ми повідомляли, воїн Євген надихнув українців йти до лав ЗСУ - зробив це краще, ніж військкомат: "Якщо потрібно – віддам своє життя за Україну".