Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував дії росіян останніх кількох днів. Вирішили влаштувати чергову провокацію.

Про це він розповів під час чергової розмови з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Регулярно протягом останніх шести місяців вони обговорюють ситуацію на фронті.

Прокоментувати радник голови ОПУ вирішив погрози російських окупантів підірвати найбільшу в Європі атомну електростанцію, розташовану в Запорізькій області.

Чоловік вважає, що все це не більше, ніж провокація, і таким чином вони хочуть знайти лазівку до дипломатичного вирішення конфлікту, однак цього не станеться.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я думаю, що вони виклянчують переговори. Це абсолютно очевидно для нас. Щодо зерна не вийшло, мовляв, давайте зробимо через ядерний шантаж. Але теж не виходить... Ми не підемо на переговори з ними", - сказав Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Вони не зможуть наважитися справді підірвати атомну електростанцію, адже від цього нікому не стане легше і постраждає не лише Україна та частина західного світу, а й сама територія Росії. Їм цього не потрібно, адже в такому разі санкції лише запекли.

При цьому такі загрози явно не пройдуть просто так для них, і від міжнародної спільноти обов'язково незабаром буде відповідна реакція. Все це лише питання часу.

Нагадаємо, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Раніше повідомлялося, що кара їх наздоганяє: бригада, що звіряла в Бучі, вирушила в пекло .

Також, за п'ять місяців війни в Росії довелося шукати 16 додаткових генералів, частину усунув путін, частину - ЗСУ