Росія повідомила США, що тимчасово виводить свої об'єкти з-під інспекцій у рамках договору про СНО.

СНО-ІІІ – договір між США та Росією про скорочення та обмеження стратегічних наступальних озброєнь. Було підписано у 2010, продовжено у 2021 на 5 років. Про це стало відомо з заяви, яке оприлюднило міністерство закордонних справ росії.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Основу сучасних стратегічних озброєнь складає ядерна зброя. Далі МЗС рф вдається до шантажу, та перераховує низку санкцій, запроваджених унаслідок вторгнення в Україну. Мовляв, через санкції, за твердженням москви, ускладнюють для росіян інспекцію американських об’єктів за договором.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

8 серпня 2022 року Російська Федерація офіційно інформувала дипломатичними каналами Сполучені Штати Америки про те, що наша країна тимчасово виводить з-під інспекційної діяльності за Договором про СНО свої об'єкти, що підлягають інспекціям за цим Договором. Це вилучення також поширюється на об'єкти, де можуть проводитися передбачені Договором покази йдеться у заяві.

СНО-3 обмежує стратегічні носії та ядерні боєголовки рф і США до 700 і 1550 відповідно.

Нагадаємо, ми писали, що рашисти хочуть ядерну катастрофу: вже все підготували, готові поставити під загрозу існування світу, якщо території не належать їм.

Як повідомляв "Знай.ua" гурт "Антитіла" випустив англомовну версію пісні "Hello": "Звертаємось до всього світу".

Також "Знай.ua" інформував, що Іран стягує війська до кордонів, Азербайджан почав операцію "Помста".