Окупанти бояться HIMARS і пересувають свої сили глибше в тил навіть на території росії. Попри те, що у росЗМІ щодня повідомляють про знищені установки HIMARS, ворог боїться сучасного та точного озброєння.

Стало відомо, що росіяни посунули польовий табір двох підрозділів 6-ї армії Західного військового округу, які дислокувалися в Білгородській області та перемістили свій табір із селища Комсомольське, яке орієнтовно розташоване за 22-23 км від кордону з Україною.

Мапи переміщення польових таборів рф. Фото: скриншот Telegram
Мапи переміщення польових таборів рф. Фото: скриншот Telegram

Табір двох підрозділів перемістили до селища Хохлово, розташованого в 50-51 км від українського кордону. Проте цього недосить, щоб далекобійні системи не влучили по ньому. Для того, щоб цей табір опинився поза зоною ракетних систем HIMARS, РФ має "відсунути" його ще щонайменше на 30-40 км.

Також розвідка доповідає, що через ураження складів з боєкомплектом, які останнім часом стали все більш вразливими для ЗСУ, ворог почав практикувати перекидання БК одразу з залізниці на передову. Однак таким чином, командувачі наражають свої ешелони на ше більшу небезпеку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Тішить, що наявність високоточної зброї завдає окупантам багато зайвих переживань, та ускладнює просування вглиб України.

Нагадаємо, ми писали, що путінські пропагандисти публічно погрожують німцям і обзивають "нацистами": "Прийдемо і всіх вас вб'ємо".

Як повідомляв "Знай.ua" Bayraktar отримає український дух: легендарні безпілотники вироблятимуть просто у нас.

Також "Знай.ua" інформував, що неадекватна росіянка з матюками накинулася на українку з дитиною в Німеччині.