Війна, розпочата у лютому путіним проти України продовжується, але завдяки західному сучасному далекобійному та більш точному обладнанню, у ЗСУ з'явилися більш реальні шанси відправити загарбників піджавши хвоста додому.

У телеграм-каналі блогера Сергія Стерненка, з'явилася інформація яку розповсюджують російські ЗМІ, начебто військовий аеродром у Курську було обстріляно з мінометів.

Винищувач рф. Фото: скриншот Youtube
Винищувач рф. Фото: скриншот Youtube

У Курській області росії невідомі з мінометів обстріляли військовий аеродром у глибокому тилу. До кордону з Україною від нього понад 100 км. Звісно, міномети не могли б працювати на таку відстань із території України заявив Стернеко.

Він також зазначив, до яких висновків можна прийти, зважаючи на цю новину. По-перше, імовірно, що у тилу ворога на його ж території діяла наша ДРГ, яка підійшла до аеродрому із мінометом. "Що дуже добре показує, які клоуни на росії охороняють кордон", - зазначає блогер.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Є також інший варіант - росіяни знову обстріляли самі себе, як бувало вже не раз.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Виходячи з тексту повідомлення, йдеться, що обстріл не призвів до значних пошкоджень та постраждалих не виявлено. Однак сам факт досить цікавий та у будь-якому разі веселий.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти знову підібралися під самий Київ: лісами виловлювали СБУ та місцеві.

Як повідомляв "Знай.ua" Bayraktar отримає український дух: легендарні безпілотники вироблятимуть просто у нас.

Також "Знай.ua" інформував, росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи на довго ще вистачить.