Україна може відкинути росіян за межі кордону 23 лютого, але для цього мають бути створені певні умови.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону заявив колишній командувач армії США у Європі Бен Годжес.

За його словами, українські захисники можуть зробити все для того, щоб уже до кінця року відкинути російських окупантів на межі кордону 23 лютого, проте без допомоги заходу тут не обійтися. Нам потрібна високоточна зброя, а також протиповітряна оборона.

Бен Ходжес, фото: скріншот із відео
Бен Ходжес, фото: скріншот із відео

На сьогодні російська логістика виснажена, і вже до кінця серпня вони не будуть здатні на будь-які наступальні дії, що зіграє тільки на руку Україні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Зате Україна матиме можливість до кінця цього року виштовхати російські сили за межі кордону станом на 23 лютого, але це за умови, що буде точна зброя з великим радіусом дії, і протиповітряна оборона. Все це має надати США", - розповів Бен Годжес.

Бен Ходжес, фото: скріншот із відео
Бен Ходжес, фото: скріншот із відео

Сподіваємось, що так і станеться, і всі території невдовзі повернуться під наш контроль. Найімовірніше, наступного року нам доведеться вже працювати над тим, щоб повернути під свій контроль усі інші території, включаючи незаконно анексований Кримський півострів.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 8 серпня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 42 340 (+140 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що окупанти знову підібралися під Київ: лісами виловлювали СБУ

Раніше повідомлялося, що Bayraktar отримає український дух: легендарні безпілотники виготовлятимуть прямо у нас

Також бійці ЗСУ влаштували російським окупантам видовищний феєрверк, який став для них останнім .