Посол України в Туреччині вирішив розповісти про майбутнє компанії Bayraktar в Україні. Незабаром боротьба з окупантами спроститься.

Розповів про це чиновник Василь Боднар у своєму новому інтерв'ю для порталу РБК-Україна.

Справа в тому, що турецька компанія Baykar вже створила компанію в Україні, і навіть придбала земельну ділянку для того, щоб збудувати великий завод з виробництва БПЛА Bayraktar. Зовсім скоро ми самі створюватимемо тими самими безпілотниками, які щодня допомагають нам боротися з російською агресією.

Василь Боднар, Уніан
Василь Боднар, Уніан

"Власник компанії "Байкар" створив свою українську компанію в Україні, ця компанія вже придбала земельну ділянку, вони розробили проект самого заводу і мають намір реалізувати її до кінця, оскільки це було майже особисте зобов'язання власників компанії зробити це виробництво в Україні. І воно не тільки політичне, а й практичне, оскільки на значній частині моделей, які будуть вироблятися на цьому заводі, стоятимуть комплектуючі українського виробництва” – каже Василь Боднар.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Bayraktar, фото: скріншот з відео
Bayraktar, фото: скріншот з відео

Це можуть бути спеціальні двигуни, інші запасні частини колеса, та багато іншого. Все це вже незабаром працюватиме на нашу користь, і росіянам явно це не сподобається.

Нещодавно в Кремлі зацікавилися виробництвом цих безпілотників, про що розповів турецький гарант. Це лише провокація, і один із власників заводу зазначає, що у них немає таких планів, і ніколи не було.

Bayraktar, фото: скріншот з відео
Bayraktar, фото: скріншот з відео

"Путін казав Ердогану, що ось ви постачаєте Україні "Байрактари", давайте з нами співпрацювати..., а у відповідь президент Туреччини тільки посміхнувся" - продовжив посол України в Туреччині.

Нагадаємо, що президент Туреччини Ердоган вирішив стати на бік путіна: допомагатиме і вже закликає до переговорів

Раніше повідомлялося, що 100 тисяч добровольців із Північної Кореї можуть взяти участь на боці Росії у війні проти України

Також, окупанти замишляють підрив Запорізької АЕС, загрожуючи всій Європі катастрофою: замінували енергоблоки, чекають на ВСУ