Російські окупанти вкотре довели, що нічого спільного з людьми вони не мають. Готові поставити під загрозу існування світу, якщо території не належать їм.

Про це висловився генерал-майор Васильєв, який командує окупаційним гарнізоном на ЗАЕС.

Наразі російські загарбники почали відкрито загрожувати Україні за допомогою Запорізької атомної електростанції у місті Енергодар. Публікацією поділилися пропагандистські портали новин, проте через деякий час був видалений. Як добре, що колись вигадали функцію скріншот.

Загрози росіян, фото: скріншот
Загрози росіян, фото: скріншот

Виступаючи перед загарбниками Валерій Васильєв заявив, що Кремль сьогодні веде проти України повномасштабну війну, і спрямована вона на "право існування російського народу і право жити у світі з усіма». Пропагандист упевнений, що їм вдасться зберегти під своїм контролем захоплені території та ворожі війська заради цього підуть на все.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Запорізька АЕС. Фото: скриншот Youtube
Запорізька АЕС. Фото: скриншот Youtube

Цю станцію будували російські люди для всіх братів-слов'ян, а тепер нацисти вирішили декомунізувати наше спільне минуле. Тут буде або російська вільна земля, або випалена земля. Ви, солдати російської армії, повинні бути готові виконати важливий наказ. ЗАЕС, і ми не приховуємо цього від ворога. Ворог знає, що станція буде чи російською, чи нічиєю. Ви повинні розуміти, що іншого шляху у нас немає. Якщо буде найжорсткіший наказ – ми маємо виконати його з честю ”, – процитували підконтрольні загарбникам портали новин генерал-майора ЗС РФ.

Вони вже прямим текстом свідчать, що вони нічим не відрізняються від пропагандистів. Залишилося, щоби це усвідомив увесь цивілізований світ.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Раніше повідомлялося, що кара їх наздоганяє: бригада, що звіряла в Бучі, вирушила в пекло .

Також, за п'ять місяців війни в Росії довелося шукати 16 додаткових генералів, частину усунув путін, частину - ЗСУ