Росія хоче заморозити війну на пів року, щоб стягнути нові війська та озброєння – радник керівника ВП Михайло Подоляк.

В інтерв'ю німецькому виданню "Tagesspiegel" він заявив, що кремль очікує, коли Захід втомиться підтримувати Україну, і тоді Росія вдарить з новою силою. Вони готові чекати пів року, вважає Подоляк.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

За словами Михайла подоляка, Україна потребує більше сучасного та точного озброєння, щоб зупинити війну.

Україні потрібно докласти ще більше зусиль, щоб повернути якнайбільше окупованих територій, особливо у південній частині країни.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чим більше та швидше ми отримаємо важке озброєння, тим швидше зможемо зупинити цю війну. заявив радник.

Михайло Подоляк зазначив, що перемогою України стане повернення всіх територій у межах міжнародно визнаних кордонів. Важке та сучасне озброєння стало б для України рятівним. Однак не менш важливі протиповітряні системи, такі як IRIS-T.

Ці системи могли б захистити основні міста, такі як Київ, Харків, Дніпро, Миколаїв та Одеса.

Нагадаємо, ми писали, що російські ліси горять нещадним вогнем, так і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га.

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандисти "спалились" на фейковій допомозі українцям в Авдіївці: показали українських волонтерів, бо своїх немає.

Також "Знай.ua" інформував, що 11-річний Андрійко грає в шашки під супермаркетом та збирає гроші для ЗСУ, Олександр Педан долучився.