Оператори дронів влучно потрапляють та видають білети на концерт кобзона з шаленою швидкістю. У відео показали майстерну роботу захисників України.

У мережі показали відео, яке можна "приймати" замість пігулок, щоб розбавити зневіру та безпорадність. Після демонстрації таких влучань, українці дедалі більше вірять у найскоршу перемогу ЗСУ.

Влучання з дрона по окупантах. Фото: скриншот Telegram
Влучання з дрона по окупантах. Фото: скриншот Telegram

На першому відео оператор дрона показує, як вціляє по ворогах, які заховалися посеред поля в окопі. Спочатку вистріл не завдає шкоди, але потім видно, що з куряви після вибуху вилітають "запчастини" загарбника.

Влучання з дрона по окупантах. Фото: скриншот Telegram
Влучання з дрона по окупантах. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На другому відео "цукерочка" прилетіла до цілої ватаг ворогів, які прибігли забирати чи то важкопораненого, чи то 200-го. У повідомленні йдеться, що це робота 80-ї Десантно-штурмової бригади. Видно, як дрон випускає заряд та він влучає у самісеньке "яблучко" декілька окупантів відлітають, декілька лежать на землі, хто встиг - втік, а хто не встиг - відповзає від місця вибуху.

Досить жорстоке відео, але демонструє, що на війні гинуть не лише мирні українці та військові, але й окупанти, навряд чи, хтось з тих, хто потрапить додому захоче повертатися в Україну та завойовувати її.

Нагадаємо, ми писали, що 11-річний Андрійко грає в шашки під супермаркетом та збирає гроші для ЗСУ, Олександр Педан долучився.

Як повідомляв "Знай.ua" бійці ЗСУ влаштували російським окупантам видовищний феєрверк, який став для них останнім.

Також "Знай.ua" інформував, артилеристи ЗСУ обрушують гнів на російських окупантів: квитки на концерт Кобзона розлітаються, як гарячі пиріжки.