Скільки б не сміялися українці з "другої армії світу", але направду, кількість зброї та живої сили набагато переважає у рф ніж в українців. Проте значну частину міці армія країни-терориста вже втратила, і про це свідчить колишній спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер.

Під час розмови з українськими журналістами Курт Волкер розповів, що можливості армії росії "драматично зменшилися". Тепер можна сміливо говорити про те, що росія використовувала вже близько половини своїх військових та зброї, а через відсутність мікрочіпів та інших технологій, у неї немає можливості виробляти нові ракети та техніку.

Курт Волкер. Фото: скриншот Youtube
Курт Волкер. Фото: скриншот Youtube

Росія використала вже близько 50% своїх тренованих військових та зброї. Їх можливості зменшилися драматично. Це добре, але зараз вони почали використовувати менш точну зброю, почали більше влучати в цивільні об’єкти. Але з іншого боку вони менше влучають і по військових. Курт Волкер.

Курт Волкер заявив, що рф воює на максимумі своїх можливостей. Також на думку американського політика, російська влада не хоче оголошувати загальну мобілізацію, тому що це може дестабілізувати ситуацію в країні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також дипломат розповів, що по його підрахунках, війна в Україні продовжиться ще навесні та влітку.

Нагадаємо, ми писали, що бійці ЗСУ влаштували російським окупантам видовищний феєрверк, який став для них останнім.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти готуються відступати: хочуть залишити за собою випалену землю.

Також "Знай.ua" інформував, що Британська розвідка попередила про підготовку до відкриття нового фронту на півдні України.