У Європі знову стався ганебний казус, винуватцем якого вже за традицією стала представниця російського народу. На біженку з України та її дворічну дитину із образами напала неадекватна жінка.

Це сталося у Бад-Вісзеї, Німеччині. Росіянка, яка назвала себе "корінною німкенею" дозволила собі грубо висловитися на адресу українки та її маленького сина на дитячому майданчику. І вся ця тирада супроводжувалася погрозами та звинуваченнями. Дівчина поділилася невеликим уривком розмови з росіянкою в Instagram.

Росіянка в Німеччині, скріншот з відео
Росіянка в Німеччині, скріншот з відео

Їх конфлікт почався з того, що росіянка підійшла до дитини постраждалої і заговорила з нею матюком: "Слухай сюди, чувак, ти зараз швиденько збираєш свої монатки і уй**уєш нах*й в свою х*хляндію. І маму свою прихопи".

А ще неадекватна жінка заявила, що путін "все робить правильно" і незабаром росія простягнеться "від москви до Мюнхена". Більше того, вона видала, що "українців треба знищувати як євреїв", і закликала власну доньку наслідувати її приклад.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коли ж українка дістала камеру, жінка злякалася відповідної слави у соцмережі та швидко відмовилася від своїх слів. Незважаючи на вдавання, з її рота все ж таки вирвалося: "Як же ви всі попрете табуном у свої халупи".

Українка звернулася до правоохоронців, щоб ті оцінили дії росіянки. Поліцейські пообіцяли встановити її особистість.

Нагадаємо, росіянка здала в поліцію диверсанта, який назвав точку Wi-Fi "Слава Україні": "Знайти і посадити на довічне"

Як повідомляв Знай.ua, росіяни сплутали ліквідовану в Україні загарбницю з чоловіком: оплакали як "синочку" та "справжнього героя"

Також портал Знай.ua писав, що жінка вирішила довести, наскільки "добре" життя в росії, запивши ложку солі "санкціонкою": "І г*вна не проблема тяпнути"