На Херсонщині російські окупанти починають розуміти, що ВСУ вже близько і готуються до відступальних дій, мінуючи життєво важливу інфраструктуру в окупованому місті. Про це розповів представник ГУР МО Андрій Юсов у ефірі національного телемарафону.

Воїни ЗСУ нещадно б'ють ворога та щодня наближають перемогу та звільнення тимчасово окупованих територій, у тому числі й Херсонської області. Зважаючи на все, російські окупанти розуміють, що відплата близько й готуються до відступу з Херсона.

Окупанти у місті, фото з вільних джерел
Окупанти у місті, фото з вільних джерел

Українська розвідка отримала інформацію, що в окупованому Херсоні загарбники замінували життєво важливі комунікації, серед яких газопостачання, електропостачання та водопостачання. Військові вважають, що так російські війська готуються перед неминучим контрнаступом українських захисників. Розвідка зазначає, що загарбники хочуть вдатися до стратегії випаленої землі перед тим, як покинуть місто.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Ця стратегія не спрацює, але тим не менш, ось в думці хворої диктатури бачимо такі речі", - зазначив представник ГУР.

Раніше портал Знай повідомляв, росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього.

Також наш портал інформував, Михайло Подоляк закликав МАГАТЕ та ООН змусити окупантів залишити ЗАЕС після нещодавніх обстрілів: "Чудом не злетіла у повітря".

Крім того, ми писали, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".