Артилеристи ЗСУ влаштовують російським окупантам справжнє пекло на полі бою, а допомагають їм у цьому польські самохідні гаубиці AHS Krab. Кадри з передової опублікувало Міністерство оборони України у соцмережі facebook.

Воїни ЗСУ на щоденній основі влаштовують російським загарбникам справжнє пекло, обрушуючи на них весь гнів за те, що вони творять на українській землі. Артилеристи роблять чималий внесок у те, щоб ряди окупантів неабияк прорідилися.

Артилерія ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Артилерія ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Так, артилеристи ЗСУ у тандемі з польськими самохідними гаубицями AHS Krab показали свої трудові будні на передовій. Воїни зазначають, що нові гармати дуже ефективні на полі бою, а також комфортні та точні, що є важливим в умовах війни.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Гарна гармата. Швидка. І в русі, і в стрільбі. Менше потрібно робити розрахунки - все за тебе робить комп'ютер. Більше місяця всередині машини - ми можемо не залишати саму гармату, щоб, наприклад, поспати або поїсти. Тобто - постійно захищені, чого немає в інших самохідних установках", - поділяються бійці.

Раніше Знай повідомляв, Михайло Подоляк розповів про мирні переговори з росією: рашисти будуть розлючені від такого розкладу.

Також ми інформували, що російські окупанти можуть залишитися без нагород від Кремля через великі втрати, відберуть навіть старі.

Крім того, ми писали, на росії батьки загиблого окупанта сваряться за гробові: ганьбляться і вирішують, хто гідний.