КНДР може приєднатися до війни в Україні на боці Росії

Про це повідомляє видання New York Post.

фото Getty Images
Північна Корея \\ фото Getty Images

Як говориться у повідомлені, під час прямого ефіру на Першому російському телеканалі експерт з питань оборони Ігор Кротченко заявив про те, що 100 тисяч добровольців з північної Кореї бажають приєднатися для підтримки російських військових.

Як зауважили у виданні, пропозицію Північної Кореї не вдалося відразу перевірити, проте російській експерт підхопив її.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Є повідомлення, що 100 тисяч північнокорейських добровольців готові приїхати і взяти участь у конфлікті", - сказав Коротченко в ефірі російського Першого каналу.

Коротченко також зазначив, що вищезгадані добровольці мають "багатий досвід контрбатарейної війни". А у виданні уточнюють, що тут маються на увазі успіхи української далекобійної артилерії, а саме ракетні системи HIMARS.

"Якщо Північна Корея висловить бажання виконати свій міжнародний обов'язок по боротьбі з українським фашизмом, ми повинні їм це дозволити", - сказав Коротченко.

Також у виданні вказують на доволі цікаве формулювання поняття "добровольчої" сили у тоталітарній державі. А аналітики західної розвідки прийшли до висновку, Путіну бракує політичного капіталу, щоб наказати масову мобілізацію всередині Росії.

Нагадаємо, що російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню.

Раніше повідомлялося, що терорист Стрєлков-Гіркін розповів про тих, хто познайомився з HIMARS: вони вже нічого не скажуть.

Також Київська область ретельно підготувалася до повторного наступу росіян: ЗСУ зайняли оборонні позиції, щоб Буча не повторилася