У Тинді Амурської області запровадили режим надзвичайної ситуації через нескінченні зливи. Мешканців евакуювали, підтоплено близько 20 будинків. Влада у розпачі, оскільки синоптики прогнозують сильні дощі у цьому регіоні ще тиждень.

У Тинді після серйозних злив прибуває вода. Відомо, що місцева влада евакуювала вже 26 мешканців. Сила природи пошкодила автомобільний міст, що з'єднує місто з селищем Біленьке, підтоплено також дорогу в селище Таєжний.

Власники будинків скаржаться, що їх теплиці та городи безбожно затопило, і врожаю настав кінець.

У населеному пункті проживає близько 800 осіб, всі вони виявилися заблокованими, хоча спецслужби вже працюють на місці. Влада міста, включаючи мера Марину Михайлову, продовжує сповіщати людей про небезпеку, рятувальники вивозять дітей та дорослих з вулиць. Водночас вода продовжує прибувати і зупинятися не збирається.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Це вже не перший випадок, коли в росії відбуваються такі катаклізми. Природа обурюється і плаче разом з Україною, яка натерпілася жахів від окупантів. Хочеться вірити, що це Божа кара, і тепер росіяни усвідомлять свої помилки.

Нагадаємо, російський Сочі ледь не "сплив" у Чорне море: так природа "мститься" окупантам за Україну

Як повідомляв Знай.ua, кара небесна, продовження: на росії після сарани нові напасті - крилаті "монстри" пожирають ліс, а зливами змиває міста з лиця землі

Також портал Знай.ua писав, що російські окупанти влаштували танці на кістках, організувавши концерт на розбомбленій "Азовсталі"