Стало відомо про скупчення 25 тисяч російських війсь на півдні України з метою взяття в облогу великого українського міста Миколаєва

Про це повідомляє видання Тhe times.

Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео

Варто зазначити, що вже не один день обговорюється загроза місту Миколаєву, так і іншим містам на півдні. Проте, на думку військового експерта Жданова, сьогодні вже не 24 лютого й ЗСУ вже давно окопалися. Він висловив думку, що станом на 4 серпня Миколаєву поки загроз немає.

Варто зазначити, о в умовах воєнного стану обставини можуть дуже швидко змінюватися, іноді для цього достатньо кількох годин.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як стало пізніше відомо, за інформацією щотижневого видання Великобританії, 10 тисяч російських військ перебувають на західному березі Дніпра, на південному сході від Миколаєва. Тому, на думку автора, таке розташування сил робить наступальну операцію цілком можливою.

Однією з причин таких дій вказується нещодавня заява про контрнаступ та успішні просування на фронті ВСУ в бік Миколаєва на 2 кілометри.

Крім того, у статті зауважується, що такими наступальними діями російські війська хочуть убезпечити мости через Дніпро у Херсоні, щоб вони опинилися поза радіусом досяжності HIMARS.

Проте, у виданні The Times зазначають, що паромні переправи не зможуть замінити постачання автотранспортом, а понтоні мости - це досить ризиковне "задоволення".

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни.

Раніше повідомлялося, що російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню.

Також, партизани на Луганщині підстрелили "народного мера із заступницею" і канули у воду: окупанти досі шукають "сліди"