Президент України Володимир Зеленський вирішив попередити путіни через його досить значний вік. Час задуматися, що скаже перебуваючи перед Богом.

Про це український лідер сказав під час он-лайн зустрічі з представниками африканських ЗМІ.

Люди не вічні – це всі знають. Російському диктатору вже у жовтні виповниться 70 років, і йому давно настав час задуматися про те, що він скаже Богу, адже після себе він залишив пекло на землі.

"Якщо Путін переможе у цій війні - це початок третьої світової війни. Я в цьому впевнений. Великі автократії світу почнуть робити те саме. У світі буде хаос...",- зазначив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Далі український гарант наголосив, що війна – це лише початок терору російської федерації. Вони вже спровокували проти світу харчову та енергетичну небезпеку. Саме тому не лише українці мають сьогодні боротися, а й увесь світ. Інакше це може закінчитися погано для всіх.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Нехай Росія не розраховує, що своїми нафтодоларами зможе купувати свободу. Ми стоятимемо до кінця. Скільки ще потрібно воєн президенту РФ...? Може, достатньо? "Може, про ці речі треба думати? Про те, що він залишає на своїй землі, що він залишає, крім пекла, що буде з нацією Росії, що буде з його народом?", - зауважив президент", - наголосив далі Володимир Зеленський. .

Усі ті військові злочини, які майже півроку чинить не лише путін, а й його армія - неможливо пробачити. Цю історію українці розповідатимуть своїм дітям, онукам та наступним поколінням, адже цього не повинно ніколи більше повторитися.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

До речі, Володимир Зеленський побачив символізм у віці путіна. 7 жовтня йому виповниться 70 років, і стільки ж протримався Радянський Союз. Сподіваємося, що все здійсниться, і ми знову заживемо на вільній землі.

Нагадаємо, що Оленівка: ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію з трагедії з українськими полоненими

Раніше повідомляли, що архівні кадри козаків із Запоріжжя, незаконно переселених на Кубань з України .

Також, ворог хотів зайняти українські позиції, натомість посів місце у пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ