Західні країни починають поступово вірити в те, що Україна зможе виграти росію на полі бою. Тому незабаром очікується ще більше допомоги.

Таку думку висловив голова Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба під час свого нового інтерв'ю порталу "Укрінформ".

При цьому варто зазначити, що незважаючи на зміну мислення, потрібен ще час для того, щоб Захід змінив свої глибинні переконання.

Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео
Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео

"Так, я бачу еволюцію у правильному напрямку. А еволюціонувати їм важко з двох причин: по-перше, тому, що вся європейська політична філософія побудована на ідеї win-win, коли обидві сторони мають щось отримати. Тоді домовленість, заснована на цих обопільних досягненнях стає більш стабільною і довгостроковою", - зазначив міністр.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

На самому початку протистояння у світових лідерів було помилкове уявлення про росію, адже вони все-таки мають ядерну зброю, і вони "друга армія світу". Однак, через кілька тижнів стало зрозуміло, що це все не більше, ніж красива картинка, і нічого вони не являють собою.

"Щоправда, на місці більшості європейських політиків ви з першого разу мені не повірили б, а стали б рефлексувати? А в комунікаціях найважче завдання - змінювати глибинні переконання. Тому Заходу на еволюцію в поглядах потрібен певний час. На жаль, найбільш стрімка еволюція у них трапляється після розкриття чергових злочинів Росії на території України", - додав Дмитро Кулеба.

Дмитро Кулеба, фото: Facebook
Дмитро Кулеба, фото: Facebook

Чекаємо, коли ми отримаємо довгоочікувані новини про нашу перемогу і люди знову зможуть спокійно жити.

Третя світова ще ніколи не була так близько: Китай перекидає військову техніку у бік Тайваню .

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відтісняють ворога, вже відбили близько 50 населених пунктів у Херсонській області: тікають та знищують усе довкола

Також російських окупантів обманюють із ротацією: бояться, що останні військові втечуть