Окупанти готуються до важливої ​​для росії події – приєднання захоплених території України, їхня політична партія вже розпочала активну роботу.

Про це офіційно заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

Вадим Скібіцький з ГУР, скріншот з відео
Вадим Скібіцький з ГУР, скріншот з відео

За даними розвідки, країна-терористка намагається приєднати до свого складу тимчасово окуповані території України. Наприклад, у Херсонській та Запорізькій областях вже активно діє путінська політична партія "єдина росія".

Колаборанти та інші посіпаки диктатора готують так звані списки виборців, хто це – поки що невідомо. Але ясно одне, вони сподіваються незаконно взяти на себе кермо правління. Крім того, окупанти вже відкрили дільниці для проведення виборів.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вибори "єдина росія", фото з вільних джерел
Вибори "єдина росія", фото з вільних джерел

Окупанти активно роздають російські паспорти. І ці факти свідчать тому, що у захоплених областях готуються до референдуму.

Але українські бійці звільнятимуть тимчасово окуповані території сходу та півдня, і робитимуть усе, щоб не допустити закріплення росії, яка так сильно хоче вкрасти шматочки незалежної України.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що російські окупанти перевдягаються в цивільний одяг, сподіваючись втекти з України.

Як повідомляв Знай.ua, росія кидає проти ЗСУ батальйон "Тигр": ледве човгають ногами і тримають зброю

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ на Півдні знищують ворожі склади боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, - Владислав Назаров