Серйозні втрати на війні в Україні змушують Кремль проводити приховану мобілізацію та вербувати бійців, м'яко кажучи "не першої свіжості". Так, росія відправляє в Україну батальйон "Тигр", який складається з чоловіків передпенсійного віку явно прихильних до алкоголю. Кадри показали на одному із російських телеканалів.

Втрати росії на війні ростуть з кожним днем, а заповнювати їх стає все складніше. Щоб набрати нове "м'ясо", Кремлю доводиться проводити приховану мобілізацію, заманюючи щедрими виплатами на війну. Як правило, на такий спосіб "заробітку" погоджуються не найкращі верстви населення, а жителі глибинок, де панує злидні та алкоголізм. Прикладом цього новий батальйон "Тигр", який росія нещодавно сформувала і відправляє воювати.

Батальйон "Тигр" Фото: скрін youtube
Батальйон "Тигр" Фото: скрін youtube

В одному із сюжетів на російському телебаченні показали новобранців "Тигра". Батальйон складається з чоловіків передпенсійного віку, зовнішній вигляд яких говорить про їхню пристрасть до алкогольних напоїв та явні хронічні захворювання.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше Знай писав, Ірина Верещук оголосила обов'язкову евакуацію: які міста та скільки людей планують вивезти, відмовитись можна письмово.

Також наш портал повідомляв, Генеральний штаб ЗСУ показав, як насправді відбувається мобілізація на росії: "Держава обманює народ, а той - держава".

Крім того, ми писали, російські війська намагалися знову захопити Харків, але лише втратили окуповані землі та людей – типовий день "другої армії світу".