За даними російської Авіалісохорони станом на 27 липня було нараховано понад 45 пожеж в лісах Якутії. Пожежею охоплена площа 110 гектарів лісу. При цьому вогонь почав досить швидко розповсюджуватись

Лісова пожежа. Фото: скрин відео
Лісова пожежа. Фото: скрин відео

Зазначається, що за добу в Якутії зафіксували 22 нові лісові пожежі на площі понад 3 тисячі гектарів. Загалом станом на ранок 28 липня у регіоні виявили 101 лісову пожежу.

"Дві лісові пожежі діють поблизу села Арилах Мирнінського району. Вони розташовані на відстані 1,8 і 3,4 км від дитячого літнього табору. Одна з них розгорілася буквально за річкою", – йдеться у повідомленні."

Також у ЗМІ зазначається, що повністю пожежу ліквідувати по не вдається, проте осередки локалізовані.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Я відомо, в Якутії лісові пожежі відбуваються не вперше. У серпні минулого року через пожежу лісів в Якутії на північному сході Сибіру, евакуювали два села, тоді у регіоні спалахнуло понад 150 пожеж. Дим був настільки густим, що не було видно сонця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Генеральний штаб ЗСУ показав, як насправді відбувається мобілізація на росії: "Держава обманює народ, а той - держава".

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.