Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович поділився прогнозом, що російські окупанти можуть піти у наступ на півдні вже на початку серпня. Про це він розповів у розмові з російським правозахисником та журналістом Марком Фейгіним.

Олексій Арестович заявив, що фаза війни змінилася, і російські окупанти активно перекидають сили на південь. За його прогнозами, загарбники будуть готові до наступу вже на початку серпня.

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

"Думаю, що вони будуть готові до наступу до 5-6 серпня. Може трохи пізніше, може, раніше підуть уперед, але ми їх будемо метелити і там буде лиха бійка", - заявив він.

Водночас Арестович не втрачає позитиву і запевняє, що воїни ЗСУ "навішають" російським загарбникам, не дозволивши їм досягти поставленого Кремлем завдання. Втім, додає, що бої будуть запеклими.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Арта ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Арта ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

"Знову полетять тачанки степом, козацький драйв відродиться, дух Махна повернеться, і ми їм навішаємо", - зазначив Олексій Арестович.

Раніше інформаційний портал «Знай» повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.