Військовослужбовець Петро є одним з тих воїнів, які у лавах героїчної бригади "Закарпатський легіон" знищують російських окупантів.

Як розповіли про сучасного героя у Міністерстві оборони України, за плечима хлопця – строкова служба. Він мав намір відпочити й повернутися до ЗСУ. Проте життя воїна кардинально змінила війна, розв'язана росією, і йому довелося пришвидшити свої плани. То ж вже у перші дні вторгнення він став на захист рідної землі.

Петро запевняє, що ворог вже добре відчув на собі силу української армії тому намагаються близько не підходити. Та навіть це не заважає нашим воїнам винищувати кровавих загарбників один за одним.

Воїн Петро з бригади "Закарпатський легіон", facebook.com/MinistryofDefence.UA
Воїн Петро з бригади "Закарпатський легіон", facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Гради", танки, російські вертольоти... Ворожі обстріли та повітряні удари – регулярні. Проте, агресори знають нашу силу й на відстань досяжності наших зенітних ракетних комплексів не підлітають. Влаштовуємо окупантам різні "сюрпризи". Бувало, що на мінних полях підривалося по 10-15 ворожих піхотинців, які вели диверсійні дії. На війні розумієш – або ти, або тебе…Тому воюємо грамотно!", – розповів наш захисник. Воїн Закарпатського легіону

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У Міністерстві оборони наголосили, що боєць Петро боронить Батьківщину, бо так велить йому серце! Хлопець прагне, щоб рідні жили у вільній країні та на своїй землі. То ж за Україну стоятиме до переможного кінця!

Нагадаємо, російська армія зламала зуби на харківських селах: "Пиз*ы получили, 20 человек убило, 100 раненых"

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"