Російські пропагандисти почали розчаровуватися у своїй вірі. На федеральних каналах публічно говорять про програш.

Сталося це під час чергового ток-шоу, де посіпаки путіна регулярно збираються для того, щоб обговорити війну в Україні. А точніше, щоб навішати своєму народові на вуха нову брехню, та "виправдати" війну.

Однак останнім часом хороших новин для них поменшало, і вони навіть не придумали собі нових перемог цього разу.

В опублікованому ролику стоїть дуже засмучена пропагандистка Маргарита Симоньян. Вона розчарована тим, що все йде не так гладко, як вони собі вигадали в голові. Це вона ще не знає, мабуть, усієї правди. Що насправді окупанти програють в Україні і зазнають колосальних втрат.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Приїжджаєш до Москви, розмовляєш з людьми, читаєш ось Telegram-канали тутешні, і таке відчуття, ніби ми програємо. Що все пропало. І навіть коли патріотичні канали читаєш, і паблики - всі тільки лаються-лаються. Немає перемог, немає того - каже жінка.

Маргарита Симоньян, фото: скріншот з відео
Маргарита Симоньян, фото: скріншот з відео

Для неї дуже погані новини, адже їй не здається. Вони справді програють і щодня втрачають захоплені в Україні території. Незабаром їм доведеться відступити з поразкою, і пропагандистам вже час вигадувати, як це пояснити своєму народу.

До речі, нещодавно YouTube заблокував канал чоловіка Маргарити Симоньян. Про це вона повідомила радісно, ​​адже за її словами чоловік лише радий. Цікаво чому тоді не зробив це раніше самостійно. Ще одна поразка росіян, яку вони хочуть подати під соусом «все йде за планом.

Маргарита Симоньян, фото: скріншот з відео
Маргарита Симоньян, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що десантники ЗСУ безперервно знищують техніку ворога на Донеччині, вежі розлітаються разом із окупантами — рахунок йде на десятки

Раніше повідомлялося, що втрати окупантів набагато вищі, ніж показує Генштаб: названо точну цифру, яка шокує росіян .

Також, війна відійде для путіна на другий план через бунти всередині країни: Олександр Невзоров передрік нові проблеми для росії