Перша леді України Олена Зеленська знову активізувала свою соціальну діяльність, і після початку війни вона набула нового сенсу. Цього разу жінка поділилася, що для неї найважче у цій війні.

Про це вона розповіла в інтерв'ю NBC News під час візиту до Сполучених Штатів Америки.

Крім своєї діяльності, насамперед Олена Зеленська є матір'ю двох дітей, і найважчим у війні для неї є відчуття небезпеки для дітей.

"Відчуття, що дітям загрожує небезпека. Як перша леді, я знаю, що всі наші діти в небезпеці. Але як мама постійно думаю про своїх. Переживання за дітей – це мій біль, який я зазнаю, але він такий самий, як і у інших мам в Україні" – каже перша леді України.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Саме тому вона не розуміє, як спокійно можуть жити російські пропагандисти, адже найімовірніше вони чудово розуміють, що ракети їхньої країни знищують не лише військові об'єкти, а й цивільні. Через них помирають щодня діти та дорослі люди.

Наше покоління не зможе цього вибачити росіянам, і стосунки зруйновані назавжди. Саме тому й йти не може про те, щоб Україна поступилася частиною своїх територій Росії. У цьому немає майбутнього і ця думка кожного українця.

Олена Зеленська. Фото: скрин відео
Олена Зеленська. Фото: скрин відео

"Я постійно наводжу простий приклад: ось до вашого будинку увірвався злочинець, він усе навколо знищує, вбиває ваших рідних, тероризує, ви живете в страху, чините опір. А потім хтось вам пропонує: зупинимося, поговоріть з ним, віддайте йому вітальню, а самі живіть у просторі, що залишився. Мені здається, це нонсенс", – сказала Олена Зеленська.

Нагадаємо, що радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, коли відбудується місто

Раніше повідомлялося, що російським окупантам обіцяли "золоті гори", але тепер вони ув'язнені .

Також, війна відійде для путіна на другий план через бунти всередині країни: Олександр Невзоров передрік нові проблеми для росії