В найближчому майбутньому російським окупантам доведеться зовсім несолодко, оскільки США схвалили два пакети допомоги Україні, до яких входять додаткові HIMARS і новий "сюрприз" для загарбників. Про це стало відомо із повідомлення прессекретаря Білого дому Лари Селігман у Twitter.

США виділяє Україні два пакети допомоги - один на 175 мільйонів доларів для навчання українських військових, а другий на 95 мільйонів доларів і включає сучасне озброєння.

РСЗВ Himars. Фото: скрін youtube
РСЗВ Himars. Фото: скрін youtube

Зазначається, що в рамках другого пакету допомоги США передадуть додаткові HIMARS у кількості 5 одиниць, 36 тисяч артилерійських боєприпасів, деякі протитанкові системи та новий "сюрприз" - 580 дронів PhoenixGhost.

Публікація Ларри Селігман. Фото: скріншот Twitter
Публікація Ларри Селігман. Фото: скріншот Twitter

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нові дрони дозволять ЗСУ ще ефективніше знищувати російських загарбників. Відомо, що PhoenixGhost призначений для знищення цілей, може злітати вертикально, час польоту – близько 6 годин, оснащений інфрачервоною камерою. Апарат може знищувати середньоброньовані цілі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "рейкова" війна в тилу Росії - цистерни з паливом зробили жест доброї волі: пропагандист солов'їв "палає" від люті.

Також наш портал інформував, у Зеленського визначили майбутнє путіна після заяви спікера Палати представників США Ненсі Пелосі.

Крім того, ми повідомляли, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.