Шестирічна Іринка з Рівного втратила на війні двох рідних людей - тата і дядька - але не опустила рук й активно допомагає ЗСУ.

Донька героя Олександра Васильєва, який загинув у березні 2022 року на Миколаївщині, власноруч виготовляє прикраси та продає їх. На цей час за вторговані кошти маленька волонтерка придбала два тепловізори та передала їх бійцям.

"Одного разу вона проснулася і говорить до мене: "Мій тато захищав Україну? Захищав. Він загинув? Загинув. Тепер і я буду захищати Україну", — розповідає вдова героя Вікторія Васильєва. Вікторія Васильєва

Донька загиблого військового збирає гроші для ЗСУ, скріншот з відео
Донька загиблого військового збирає гроші для ЗСУ, скріншот з відео

Донька загиблого військового збирає гроші для ЗСУ, скріншот з відео
Донька загиблого військового збирає гроші для ЗСУ, скріншот з відео

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Свої вироби дівчинка продає на благодійних ярмарках та у соцмережах. Зокрема, виготовляє вона віночки, шпильки, гумки для волосся і безе. Така діяльність вдається Іринці на ура, адже менш ніж за два місяці вона зібрала гроші на два тепловізори та передала на передову — у роту, де служив її батько. Тепер мріє зібрати гроші на автомобіль для військових та Javelin.

"Перший тепловізор вона збирала десь біля місяця часу. Коштує 1 400 євро. Другий тепловізор вже коштував 1 700 євро. Вона вірить, що Бог побачить, які вони класні мужики і всіх військових він поверне...", — додає Вікторія Васильєва. Вікторія Васильєва

Нагадаємо, звільнення від мобілізації: названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"