Росія продовжує "видихатися", і про це говорять незаперечні факти. Здатність путіна шпигунати в Європі скоротилася в кілька разів.

Про це повідомив голова Секретної розвідувальної служби Великобританії Річард Мур. Вона ще відома як МІ-6.

Після того, як росія та її влада уявили себе царями всього цього світу, а також вирішили розпочати повномасштабне вторгнення в Україну, проти них ввели міжнародні санкції. Це кардинально знизило можливості розвідки росіян.

Річард Мур, фото: скріншот із відео
Річард Мур, фото: скріншот із відео

З Європи було вигнано понад 400 громадян, які служили на благо Кремля. Також було заарештовано кількох шпигунів під глибоким прикриттям, які видавали себе за мирних жителів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Я думаю, що вони ось-ось видихнуться. За нашими оцінками, росіянам буде все важче поповнювати війська живою силою протягом наступних кількох тижнів. Їм доведеться якось зупинитися, і це дасть українцям шанс завдати удару у відповідь" - каже глава МІ- 6.

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

При цьому, незважаючи на те, що війна все ще продовжується, Річард Мур зазначив, що росіянам не вдалося досягти значного успіху в Україні, що не може не тішити.

"Російські сили досягли деякого поступового прогресу за останні тижні та місяці, але цього мізерно мало. Ми говоримо про просування на невелику кількість миль вперед… Коли вони беруть місто, від нього нічого не залишається, воно знищується. І тому я думаю, що вони ось -ось видихнуться", - сказав Мур.

Мобілізовані окупанти. Фото: скриншот Youtube
Мобілізовані окупанти. Фото: скриншот Youtube

А ось що стосується здоров'я російського диктатора путіну, глава міжнародної розвідки зазначив, що на жаль на сьогоднішній день немає жодних доказів цього.

Нагадаємо, що українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних

Раніше повідомлялося, що апетити Кремля зростають: у Придністров'ї знову почали загрожувати Молдові війною

Також лідер Ірану на зустрічі публічно принизив путіна.