Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив додати трохи деморалізації російським окупантам. "Підбадьорив" на славу.

Чоловік у своїй заяві вирішив окремо звернутися до російських окупантів. І це сталося під час розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним, з яким вони регулярно виходять в ефіри .

Олексій Арестович одразу зазначив, що окупантів в Україні не чекає нічого доброго, і їм раптом настане остаточно кінець. Саме тому їм потрібно терміново тікати з країни, поки не стало надто пізно.

"Хлопці, вам писець у будь-якому випадку. З півдня чи сходу, з центру, із заходу, звідки завгодно. Готуйтеся з усіх боків. Тому що 12 "Цезарів" вас там "кхм" у хвіст і в гриву. Зараз приїде ще шість і на третину ця сила збільшиться: "Цезар" - це ідеальний засіб для контрбатарейної боротьби, найвдаліша гаубиця для цих цілей", - каже радник голови ОПУ.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

Також ще раз прозвучала новина про те, що військові ЗСУ розпочали польові навчання на німецьких зенітних установках «Гепард», які допоможуть вигнати росіян з наших земель. Все це піде туди, де загарбники вирішили провести референдум. Вони в жодному разі не відбудуться.

Крім цього, не можна не відзначити, що українські піхотинці все ще навчаються у Великій Британії, і незабаром повернуться додому з новими знаннями та можливостями.

"Чекайте, хлопці. У вас є ще ілюзія розбігу, ілюзія взяття Сіверська, Бахмута, Слов'янська та Краматорська. Ці ілюзії вам віділлються кривавими сльозами. Тому прошу, стирайте свої війська безглуздими наступами на нашу оборону, ми чекаємо з нетерпінням монета, коли скаже: "Все, далі не можемо". І ось тут почнеться", - підкреслив Арестович.

Нагадаємо, що росіяни у спробах повернутися додому з України вистрибують із вантажівок на ходу - лайфхаки, які вони заслужили

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають із колії

Також Олексій Арестович знову ризикнув спрогнозувати майбутнє всього світу, і назвав терміни загибелі путіна.