У Дагестані стали обурюватися соціальним становищем, та нарешті порахували скільки коштує одна ракета для рф.

Повідомляється, що з липня у Дагестані нібито підійняли соціальні виплати, проте отримати їх практично неможливо, після подання заяви виявилося, що гроші вже розподілені на пів року наперед. Про це дагестанці спілкуються у пабліку одного з телеграм-каналів.

У Махачкалі всі контракти укладено в повному обсязі. Тобто за пів року встигли освоїти кошти за весь рік?

У коментарях люди не соромляться, та говорять прямо, що швидше за все гроші з соціальних програм перекинули на придбання ракет, а "спеціальна воєнна операція" для багатьох стала вироком. Багато людей починають розуміти, зщо замість розвивати економіку путін витрачає гроші на ВПК, та счи не єдиним заробітком в Дагестані та Бурятії є війна.

"Гроші на ракети ж потрібні", "Всі гроші йдуть на "СВО". Солдату ці 200 тис. дадуть легко. І мільйони за поранення та смерть. Тому незаможних спеціально ставлять у таке становище. Влада каже – хочеш грошей – йди воюй", "Ми витрачаємо шалені гроші на "СВО"! При чому діти та батьки, які це все затіяли у безпеці та достатку, а ми маємо виживати та робити важкий вибір! Просто вже накипіло!"

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Путін планомірно відправляє вмирати представників найбідніших національних республік. Серед найбільшої кількості загиблих Дагестан і Бурятія.

Нагадаємо, ми писали, що буряти бояться помсти ЗСУ за різанину в Бучі: вистрибують з автобусів аби не потрапити на війну в Україну.

Як повідомляв "Знай.ua" росіян "розсортували" через війну в Україні: кого частіше за інших відправляють на вірну смерть.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти з Бурятії почали писати рапорти на звільнення, але замість дому вирушили до СІЗО.