На думку Христо Грозєва, путін знаходиться на межі паніки. Останні його дії показують неможливість контролювати ситуацію, та пошук хоча б якогось репутаційного порятунку.

Розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв заявив, що не може уявити ситуацію, в якій путін вважає, що має успішну або навіть напівуспішну операцію. Саме тому його виступи останніх тижнів – це спроба якось врятувати свою репутацію. Про це журналіст сказав у ефірі програми Freedom.

Христо Грозєв. Фото: скриншот Youtube
Христо Грозєв. Фото: скриншот Youtube

Він не може оголосити мобілізацію, бо навіть зомбоване суспільство не готове до цього. Сотні мам та громадян розповідають. що у них зникли сини, що вони не повертаються з війни. Це робить свою справу, адже путін не попереджав суспільство, що буде така ціна нападу на Україну.

А без мобілізації путін не може продовжувати і, тим більше виграти цю війну, особливо коли зміниться співвідношення сил. Тому й проводитиметься прихована мобілізація, але її ресурси не нескінченні.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У стані паніки путін шукає хоч якихось соратників. Але міжнародна ізоляція, яка стала для нього несподіванкою, лише додає стресу/ додав Христо Грозєв.

Нагадаємо, ми писали, що Валерій Залужний знову втер носа росіянам, як HIMARS стабілізували ситуацію на фронті.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ за одну добу вщент розгромили окупантів та їхню хвалену техніку, українці на всіх ділянках нищать ворога.

Також "Знай.ua" інформував, що звільнення від мобілізації - названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу.