Останні п'ять місяців усю Україну цікавить лише одне питання – коли закінчиться війна. Це те, що кожна людина загадує на всі свята і щодня молиться.

У коментарі виданню УНІАН український астролог Влад Росс вирішив спрогнозувати, чи чекати на хороші новини найближчим часом.

На його думку, восени на російських окупантів чекає неприємний сюрприз. В Україні може розпочатися "м'ясорубка", і вижити у росіян немає жодного шансу.

Влад Росс, кадр з відео
Влад Росс, кадр з відео

"Зараз відбуватиметься неймовірна, страшна ситуація, а от у серпні буде перелом у війні з Росією. Ми підемо в наступ по всіх напрямках", - додав астролог.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Перші передумови цього українці зможуть побачити вже в серпні, а ось території будуть повернуті ближче до листопада. Сподіваємося, що цей прогноз незабаром здійсниться, і ми знову заживемо на мирній землі.

Астрологи, фото: скріншот з відео
Астрологи, фото: скріншот з відео

"З вересня для окупантів почнеться повна "м'ясорубка". Збройні сили України почнуть знищувати російську армію. Вже до осені ми зможемо повернути Херсон, почнемо відвойовувати Луганську та Донецьку області. Почнемо відвойовувати і Запорізьку область", - сказав Росс.

Наразі Збройні сили України працюють над тим, щоб повернути Херсонську область повністю під наш контроль, і допомагає у цьому західне озброєння, яке почало надходити до нас у необхідній кількості.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 19 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 38 550 осіб (+100 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що ЗСУ за одну добу вщент розгромили окупантів та їхню хвалену техніку — українці на всіх ділянках знищують ворога.

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім підказав, як заробити $100: потрібно допомогти

Також норвежці вирішили не відстати, після Литви та Польщі оголосили про збір коштів для України - на "Байрактар"