Український президент Володимир Зеленський вирішив відреагувати на слова кремлівського раба Дмитра Медведєва, який пригрозив усьому світу "судним днем".

Український гарант приділив увагу цій темі у своєму традиційному вечірньому відеозверненні, де повідомляє про головні та актуальні події дня.

Справа в тому, що колишній президент росії Дмитро Медведєв почав загрожувати Україні через плани звільнити військовим шляхом анексований півострів Крим.

Дмитро медвєдєв. Фото: скриншот YouTube
Дмитро медвєдєв. Фото: скриншот YouTube

"От хочу у зв'язку з цим сказати, що цілком очевидно вони розуміють наслідки таких заяв, а наслідки очевидні, що у разі, якщо щось подібне станеться, для них усіх там миттєво настане "судний день", дуже швидкий і важкий, сховатися буде дуже складно", – заявив пропагандист.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Володимир Зеленський відразу ж зазначив, що це не дуже твереза ​​заява, а інші сигнали, як відомо, із Кремля не надходять. Вони люблять брати все силою, брехати і зовсім не вміють домовлятися на словах.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

"Сьогодні з росії прозвучала чергова не дуже твереза ​​заява про нібито "судний день" для України. Звичайно, ніхто не сприйме таке залякування", - сказав президент.

Особливо цинічно таке говорити, за словами українського президента, на річницю знищення в небі над Донбасом малайзійського Боїнга. Це один із перших актів тероризму росіян, у якому загинуло 298 осіб. Свою провину, звичайно, вони заперечують.

Нагадаємо, що iPhone врятував життя українському захиснику - смартфон прийняв весь удар на себе

Раніше повідомлялося, що у Росії мати здала поліції власного сина, який відмовлявся йти на війну в Україну

Також російські пропагандисти випадково надали докази для Гааги.