Потужність і сила українських захисників не знає кордонів. Зараз про це заговорив увесь світ, ну а українці знають, що в наших жилах тече кров козаків.

Новим супергероєм в Україні став 19-річний військовий із Нацгвардії, який знищив російський штурмовик Су-25. Вже шостий на його рахунку.

19-річний українець знищив Су-25 росіян
19-річний українець знищив Су-25 росіян

У Нацгвардії переконані, що це, звісно, ​​поки що не Чорнобаївка, але рахунок точно буде зростати.

Хлопець виконує бойові завдання, захищаючи українське небо на Запорізькому напрямку та нещадно б'є ворога у повітрі разом зі своєю вірною "подружкою" ПЗРК "Ігла".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У соцмережах його прозвали "Запорізьким месником" після того, як він збив три літаки. Нещодавно знищив ще двох. 16 липня увечері збив крилату ракету. А вранці 17 липня залишив супротивника без військового літака Су-25.

Скріншот поста Нацгвардії
Скріншот поста Нацгвардії

Зазначимо, що це не життєствердна легенда, як із Київським примарою на початку війни, адже на сторінці Нацгвардії у соцмережі з'явилося і відео з юним героєм, а також його подружкою - ПЗРК "Ігла".

Українці в екстазі від героя:

"Влучного кожного пострілу!", "Слава Богу, що у нас є такі сміливі безстрашні молоді воїни. Велика подяка матерям, які виховали, а зараз моляться щохвилини за синів", "19 рочків тільки, а такий молодець, дякую, та Господь зберігає", "Нехай Вищі Сили допомагають здобувати перемогу і оберігають від ворожих куль"...

Нагадаємо, що у росії мати здала поліції власного сина, який відмовлявся йти на війну в Україну.

Раніше ми повідомляли, що Кримському мосту приготуватись: воїни ЗСУ можуть використовувати HIMARS для ліквідації ворожих об'єктів на півострові.