Воїни ЗСУ показали, як наганяють страх на російських окупантів за допомогою нових гаубиць. Видовищними кадрами ділиться Міністерство оборони України на сторінці у соцмережі Facebook.

Бійці ЗСУ з перших днів повномасштабної війни зарекомендували себе як одна з найкращих армій світу, а тепер, коли в їхнє розпорядження ще потрапило і нове озброєння - окупантам дуже спекотно.

Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, воїни ЗСУ показали гаубиці M777 та розповіли, як працює нове озброєння. Зазначається, що для підготовки до атаки позицій ворога артилеристам необхідні лічені хвилини, а низка інших переваг гаубиць допомагає значно ефективніше знищувати цілі.

Робота нових гаубиць. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Робота нових гаубиць. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На добу артилеристи мого підрозділу можуть здійснити до 8-10 бойових виходів і випустити по позиціях ворога від 40 до 80 високоточних снарядів. Щоб привести в бій цю гаубицю, ми витрачаємо всього півтори хвилини. Підготовка до стрільби, включаючи підготовку боєприпасів хвилин. Також М777 має деякі переваги з метою порівняння з радянським озброєнням", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ЗСУ не пускають ворога вглиб країни, росіяни змушені відступати із втратами: "Немає метра української землі".

Також наш портал повідомляв, що бойовики в "ДНР" довели до загибелі британського полоненого Пола Урі: над легендою сильно не морочилися.

Крім того, ми писали, російська армія щодня втрачає свою силу, скоро попросять у вусатого диктатора фанерні танки — бійці ЗСУ спрацювали майстерно.