Воїни ЗСУ показали кілька російських танків, які дісталися їм як трофеї. Серед бойових машин є дуже рідкісні екземпляри. Про це повідомляє Міністерство оборони України у facebook.

За час повномасштабної війни ЗСУ захопило багато трофейної техніки російських окупантів, яку зараз використовують проти них самих. Так, деякі екземпляри бойових машин показали українцям.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Однією із "родзинок" у Міноборони називають новітній танк Т-80УЕ-1, яким неодноразово хапалася росія. Тепер він на службі ЗСУ та допомагає їм звільняти українську землю від загарбників.

"Новіший Т-80УЕ-1 - "шоумен" у світі російських бойових машин. Постійний учасник показів з технічного форуму "Армія" вже потрапив до рук українських танкістів, і тепер потрапить не до макетів на полігоні "Алабіно", а до російських загарбників на нашій землі", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Російський танк, скріншот: Youtube
Російський танк, скріншот: Youtube

Також на озброєнні українських захисників з'явився Т-90А, який вважався окупантами одним із найкращих, але ЗСУ клацають їх як "горішки".

"Т-90А - російський основний бойовий танк третього покоління. Є модернізацією танків серії Т-72Б", - йдеться в описі.

Цікавий екземпляр та Т-80УК – спеціальна модернізація танка Т-80У, призначена для командира танкового підрозділу. Усього таких було вироблено кілька одиниць, а тепер є і на озброєнні ЗСУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ЗСУ не пускають ворога вглиб країни, росіяни змушені відступати із втратами: "Немає метра української землі".

Також наш портал повідомляв, що бойовики в "ДНР" довели до загибелі британського полоненого Пола Урі: над легендою сильно не морочилися.

Крім того, ми писали, російська армія щодня втрачає свою силу, скоро попросять у вусатого диктатора фанерні танки — бійці ЗСУ спрацювали майстерно.