Російські офіцери до смерті б'ють своїх солдатів, а потім "списують" все на бойові втрати. Про це стало відомо з розмови дружини російського загарбника із чоловіком, який вдалося перехопити ГУР України.

У розмові із чоловіком-окупантом дружина просить знайти його якісь можливості покинути війну та повернуться додому. Вона радить звернутися до матері, яка має зв'язки у лікарні для отримання медичної довідки про непридатність до служби в армії.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Після цього вона розповіла історію своїй знайомій, яка залишилася без сина через війну в Україні. Виявилося, що його побили, а потім застрелили свої ж.

"Його привезли. Вона хотіла його помити, в іншу труну перекласти. А він був весь забинтований… Пройшов місяць і прийшов його друг з армії, у нього контракт закінчився. Він також "там" був. Прийшов до матері і сказав, що його вбили свої два офіцери. І що він був весь побитий. Каже, у мене контракт закінчився, я піду головним свідком. Вони зараз ексгумацію хочуть робити, незалежну експертизу. Вони його били-били і потім убили, застрілили. Я кажу, пі… йо… (нехороші люди). Думають, війна все спише ", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Арестович спрогнозував швидку поразку окупантів, люди почали підозрювати: "Росія вже мертва".

Також наш портал інформував жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидані по центру міста.

Крім того, наш портал писав, командир десантників про надзусилля та геройські вчинки українців у боях: "Ми їх бачили та били, бачили та били".