У четвер, 14 липня, росіяни вчинили черговий акт тероризму. Прямо посеред дня було завдано ракетного удару по центру Вінниці, що призвело до колосальної кількості жертв. Українські урядовці пообіцяли помститися.

Зокрема щодо цього вирішив висловитися радник глави Офісу президента України Олексій Арестович. Він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відповідну публiкацiю.

На початку публікації чоловік відзначив цілком логічну річ - ми битимемо по ним, а вони по нам. Тільки тут є величезна різниця.

"Ми б'ємо тільки по військовим цілям, щоразу ретельно прогнозуючи супутню шкоду. Вони б'ють, не звертаючи уваги на таку, щоразу вкладаючи в прогноз додатковий ефект від терору мирного населення, або - безпосередньо заради такого терору, як зараз у Миколаєві та Харкові. Років триста вже у цивілізованому світі правила війни припускають мінімізацію впливу при виборі способів дії та засобів поразки" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Стрілянина крилатими ракетами центром міста вдень це не просто порушення правил війни. Це справжній акт тероризму, який має намір учинила російська федерація. Це все заперечення логіки та завоювань цивілізації.

"Буде ще багато наших ударів, їхніх ударів у відповідь, знову наших, знову їх. Путинський режим буде закінчено на полі бою, інших способів покінчити з ним не існує. Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків" - продовжив Олексій Арестович .

Відповідь за загиблих людей буде, і окупанти пошкодують, що вони наважились колись переступити кордон.

Нагадаємо, що Олексій Арестович спрогнозував швидку поразку окупантів, люди почали підозрювати

Раніше повідомлялося, що жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидані центром міста

Також, українська авіація Повітряних сил ЗСУ знищує ворога всіма можливими засобами .