Стало відомо, що в Україні було ліквідовано полковника зрадника з Кримського півострова. Так буде з кожним, хто наважиться піти з агресією проти звичайних людей, карма наздожене.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Йдеться про російського полковника Олексія Аврамченка. У 2014 році він приніс присягу, після чого перейшов на бік росіян. Справжній зрадник, якого зараз наздогнала карма.

Олексій Горобець, фото: БЛОКНОТ
Олексій Горобець, фото: БЛОКНОТ

За попередньою інформацією, командир 20-ї дивізії з військово-політичної роботи Олексій Аврамченко опинився під обстрілами неподалік тимчасово окупованого Херсона і помер від втрати крові.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Чоловік при цьому народився в Криму і проживав на території півострова, у Сімферополі. До анексії проходив військову службу у Збройних силах України, проте після незаконного захоплення не прибув на материкову територію України до зазначених пунктів збору і перейшов на бік РФ.

Олексій Аврамченко, фото: вільне джерело
Олексій Аврамченко, фото: вільне джерело

Саме Олексій Аврамченко у 2014 році спустив прапор України у військовій частині та підняв триколор. Після цього він отримав від російського командування нагороду "за вірність боргу".

Після початку повномасштабного вторгнення Росії до України він продовжив воювати на боці окупантів. Мабуть, здоровий глузд так і не повернувся, за що він і поплатився в Україні.

Розбита техніка окупантів, фото: Facebook
Розбита техніка окупантів, фото: Facebook

Нагадаємо, що в російському Білгороді жителі симулюють "обстріли ЗСУ" та "бавовни" - чому окупанти ламають своє житло

Раніше повідомлялося, що білоруський прикордонник пробрався до України, щоб воювати проти Росії

Також російські окупанти масово пиячать і дезертують з передової, боячись вступати в бій з ЗСУ