Боєць "Азову" на псевдо "Торк" після російського полону вперше побачився із нареченою, пропозицію якій зробив, перебуваючи на Азовсталі.

Зворушливі кадри зустрічі закоханих опублікував засновник та перший командир полку "Азов", полковник Національної гвардії України Андрій Білецький у своєму Телеграм-каналі. Виявляється, бійцю довелося пройти неабиякі випробування, щоб нарешті побачити свою наречену.

"Після серйозних поранень були невеликі шанси, що він залишиться живим. Але Торк зміг і вижити в пеклі Маріуполя, і повернутися з полону, і запланувати весілля. Хай всі плани здійсняться!", - йдеться у його повідомленні. Андрій Білецький

Азовець "Торк" зустрівся з дівчиною після полону, скріншот з відео
Азовець "Торк" зустрівся з дівчиною після полону, скріншот з відео

Азовець "Торк" зустрівся з дівчиною після полону, скріншот з відео
Азовець "Торк" зустрівся з дівчиною після полону, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Азовцю на псевдо "Торк" 29 червня в процесі обміну полоненими вдалося повернути на підконтрольну Україні територію. Зараз військовослужбовець перебуває в українській лікарні, адже під час ворожого обстрілу в Маріуполі отримав важке поранення.

Раніше боєць розповів що, про те, що їде на обмін не знав до останнього. Його розповіді про перебування на Азовсталі вражають. Стікаючи кров'ю він діставався до "Азовсталі" уплав і під обстрілами.

На його очах гинули інші військові. А дорога до заводу була усипана тілами загиблих побратимів. То ж після всього побаченого, як зізнається азовець, полону вже не боявся і рішенню командира довірився.

Нагадаємо, парамедик Тайра розкрила невідоме про російський полон: "Сказали, що вона вже мертвець і краще накласти на себе руки"

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Також "Знай.ua" писав, росіянин вкрав в Україні пральну машинку, але забув, що у його будинку немає водопостачання: ці кадри доводять до сміху