Парамедик Юлія Паєвська з позивним "Тайра", яку нещодавно звільнили з полону, розповіла, як російські окупанти промивають мізки бранцям. Цим вона поділилася в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Юлія Паєвська розповіла, що російські окупанти всіма силами намагаються промити мізки полоненим. Зокрема, змушують вчити і кілька разів на день співати гімн росії, якщо не послухаєшся, то окупанти застосовують силу.

"Тайра". Фото: скрін youtube
"Тайра". Фото: скрін youtube

"Тобі постійно намагаються промити мозок. Ми співали гімн росії щонайменше тричі на день. Іноді до 20 разів. Портрет путіна висів у кожній камері. І вони перевіряють: якщо гімн не вивчений - б'ють", - розповіла "Тайра".

Також колишня полонена розповіла, що окупанти утримують людей у ​​жахливих умовах: у камері три на шість метрів 22 жінки. Також із нею у полоні була вагітна жінка, яку досі не обміняли.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тайра. Фото: скриншот Youtube
Тайра. Фото: скриншот Youtube

За словами "Тайри", російські окупанти намагалися максимально дезінформувати полонених, розповідаючи, що вся Верховна Рада розбіглася і Україна здалася. Багато хто вірив, але вона знала, що ворогові не варто довіряти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти обрали наступне місто на Донбасі для руйнування - ЗСУ попереджено, і готові дати відсіч.

Також наш портал інформував, Олег Жданов розповів, як швидко ЗСУ зможуть звільнити Херсон від окупантів і що для цього потрібно.

Крім того, наш портал повідомляв, що в росії дід своєрідно підтримав батька онука, що втратив: таке можна почути тільки в росії.