Бойовикам самопроголошеної "ДНР" передали дрон DJI Mavic AIR 2 s, на який їм зібрали кошти москвичі. За кілька днів апарат виставили на продаж у соцмережі за смішну ціну. Відео опублікував російський військовий кореспондент Олександр Сладков.

Волонтери зібрали грошей із жителів Москви та закупилися необхідним для бойовиків так званої "ДНР". Нічого особливого їм не закупили, але привезли один квадрокоптер. Процес передачі, як завжди, із пафосом зняли на відео.

"Приїхали до нашого друга, командира Іллі Володимировича. Ми привезли вам допомогу від підписчиків Москви, подарунки", - каже чоловік на відео.

Втім, уже за кілька днів бойовики виставили дрон на продаж у соцмережі "Вконтакті". Оцінили літальний апарат у 60 тисяч рублів при тому, що середня ціна близько 90 тисяч (у рублях). В описі вказали, що новий дрон і використовувався всього 10 хвилин.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Продаж дрону. Фото: скрін соцмережі
Продаж дрону. Фото: скрін соцмережі

Примітно, що на коробці подарованого дрону був напис "Бойовий Жорик". На коробці, яку виставили на продаж, був такий же напис. Таким чином, немає сумнівів у тому, що бойовики "ДНР" вирішили трохи підзаробити, можливо, щоб профінансувати одне зі своїх хобі - алкоголізм.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, американський ветеран згадав, як росіяни знущалися з його бабусі в СРСР, і поїхав до України мстити: "Ми переможемо".

Також наш портал інформував, що на Чернігівщині дістали "законсервованих окупантів" – тест на зимове підводне плавання не здали.

Крім того, наш портал повідомляв, Маріуполь продовжує страждати від звірств російських окупантів.