Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив знову висловитись і злегка деморалізувати російських окупантів. Вважає, що сильнішими вони вже не будуть.

Про це Арестович сказав у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним 5 липня.

На його думку, під час боїв за Лисичанськ та Сєвєродонецьк вони сильно видихнулися, і тим самим показали пік своєї боєздатності. Вони вже не зможуть нічого показати своєму командуванню.

До речі, саме через це радник голови ОПУ наголошував на днях, що ці міста стали останнім великим успіхом росіян на цій війні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Резерви на паузі. Я впевнений, що вони ще там щось підізбирають, але насправді, якби могли зібрати, зібрали б уже й кинули. Вони піднялися за цей час сєверодонецько-лисичанської операції на пік своєї боєздатності. Російська армія навряд чи вже буде в цій війні , ніж те, чого вони досягли станом на два-три тижні тому приблизно", – розповів Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж

Єдине, що зараз може змінити стан справ, - загальна мобілізація, проте чоловік вкрай слабо в це вірить. Путін не зважиться на це, бо народ йому не вибачить такої підлості. Хіба йому доведеться провести масштабну провокацію, після чого звинуватити в усьому Україну.

Окупанти. Фото: YouTube
Окупанти. Фото: YouTube

Нагадаємо, що путін розпочав повномасштабну війну проти України понад 4 місяці тому. Рівно 24 лютого життя громадян змінилося раз і назавжди. Багатьом довелося залишити свої будинки, щоб убезпечити себе та дітей.

Нагадаємо, що Олексій Арестович озвучив черговий сміливий прогноз щодо окупантів, великих перемог їм більше не бачити

Раніше повідомлялося, що вагнерівці почали заманювати російських в'язнів на війну в Україні: обіцяють багато грошей, якщо виживуть

Також, помічник нардепа перекваліфікувався на "зрадника батьківщини", оцінив світ в Україні у 4 тисячі