Речник Одеської ОВА Сергій Братчук записав чергове звернення, в якому він повідомив до чого готуватися на випадок затягування війни

Відповідне відео він опубліковував у своєму блозі в ТГ-каналі.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Як повідомив речник ОВА, є всі шанси, що війна затягнеться, а в такому випадку переважна більшість чоловіків, які мають базове здоров'я, підуть воювати та більша частина жінок теж підуть на війну.

Він пояснив, це буде пов'язано, не з тим, що там вбивають, а з тим, що людям потрібно відпочивати. Це називається ротація.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тому майже всім прийдеться йти воювати, через те, що "російська орда" дуже велика. Тому він закликав навчитися жити з цим. В армії потрібні люди, які не лише стріляють, а й ті, які копають окопи, надають допомогу та інші спеціальності.

"Якщо війна затягнеться, через фронт пройдуть мільйони. Не тому, що нас вб'ють чи поранять. Військам потрібна ротація і відновлення. І переважна більшість чоловіків і значна кількість жінок стануть до строю. У єдності наша сила. Тільки так Переможемо", - написав він.

Також Братчук пояснив, що він мав на увазі, коли говорив воювати:

"Воювати - це означає не лише нуль (фронт). Воювати — це волонтерство, копати траншеї, допомагати у спорудженні фортифікацій, надавати медичну допомогу", — сказав він.

Нагадаємо, українка поруч із окупантами у Херсоні обрала їм похоронну пісню: "Убл*дки".

До слова, хорошi росіяни? Чоловік відмовився від громадянства країни-агресора і пообіцяв стати частиною ЗСУ.

Раніше ми писали, що у ЗСУ пояснили, у яких випадках треба брати дозвіл на виїзд за межі місця реєстрації: як отримати документи.