Командир танкового взводу 1-ї танкової Сіверської бригади з позивним "Заєць" поділився досвідом роботи з закритих позицій по ворогу.

Відео розмови з командиром розмістили в ОК "Північ" на Facebook. Командир вже вдруге воює та захищає Україну від ворога, вперше це було у 2014 році. До повномасштабного вторгнення працював у податковій, а сьогодні мужньо боронить українську землю.

Танк ЗСУ. Фото: скрнишот Facebook
Танк ЗСУ. Фото: скрнишот Facebook

Є знищена техніка, є втрати ворога, і є такі ділянки, що він взагалі відмовляється заходити на нові позиції та взагалі відступають. Тому, що ми їх постійно тримаємо в напрузі. Командир

Розповідає, що коли виїздять на вогневі позиції, в ту мить коли йде стрільба, а потім йде "возвратка", то вже на постріли не реагує. У голові крутяться думки, щоб чітко зробити свою роботу, та бажано влучити у ворога, знищити техніку та живу силу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Воїн зазначає, що роботи дуже багато, тому коли настає відбій, ледь вистачає сил, щоб повечеряти та помити ноги, а то й без вечері, просто хочеться полежати.

Воїн ЗСУ. Фото: скрнишот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скрнишот Facebook

Ми сиділи з 6 ранку до 9 вечора на вогневій позиції, чекали може аеророзвідка скине дані щодо нових точок вражень. В танку ти можеш сидіти лише в одній позиції, тимчасово можеш зайняти вертикальне положення, і знову сісти. Командир танкістів

Нагадаємо, ми писали, що командир чеченських військ Шаміль Басаєв роздивився у росіянах рабів ще 30 років тому, ні краплі не змінилися.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ завдали точного удару по окупантах у Мелітополі.