Активіст Володимир Молчанов розповів новини на Херсонщині, за його словами загарбники захоплюють адміністративні будівлі та частково вербують зрадників України, проте є й хороші новини.

У прямому включені щоденного телемарафону, Молчанов заявив, що зараз укрпошта, пенсійний фонд, податкова інспекція, принаймні будівля податкової інспекції ними захоплена, так само обленерго Херсонське, водоканал.

Окупований Херсон, скріншот: Youtube
Окупований Херсон, скріншот: Youtube

Херсонці з жахом уявляють, що буде з тих приміщень, куди вони потрапили, та чи не прийдуть їм платіжки вже в рублях, - говорить херсонський активіст.

Зараз працівникам водоканалу приходять дивні повідомлення, що потрібно провести інвентаризацію. Це означає, що, мабуть, окупанти взяли під контроль це комунальне підприємство. Володимир Молчанов.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На думку активіста, на херсонців чекає поглиблення гуманітарної кризи. Є ризик того, що зникнуть комунальні послуги, зникне комунальний транспорт, зникнуть бюджетні платежі тощо.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube
Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

Щодо проведення референдуму, який окупанти оголосили на 11 вересня, то на думку Молчанова, технічні можливості у них є, адже вони знайшли в архіві списки виборців.

Також, херсонець розповів, що між загарбників існує конфлікт, вони не можуть поділити владу. Стремоусов ніяк не може поділити владу з булюком та сальдом. Сальдо не долюбляє стрємоусова, але кримська частина його кураторів нав'язала стрємоусова в заступники сальдо. У них постійно відбуваються конфлікти за сфери впливу.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти у Херсоні почали здійснювати "натуральний обмін" продуктів, повернули Радянський Союз.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ підійшли максимально близько до Херсона.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти.